FemNet is altijd op zoek naar versterking! Vind je het leuk om je in te zetten voor een sterk emancipatiebeleid, vernieuwende standpunten op het gebied van gender en emancipatie binnen GroenLinks, wil je een thema-avond organiseren over een onderwerp wat jij belangrijk vindt, of ben je gewoon geinteresseerd in wat we nou precies doen? Kom gerust een keer langs! Wij organiseren eens in de maand een bestuursvergadering of een thema-avond. 

De data voor de volgende bijeenkomsten zijn te vinden in de agenda. Je kunt ook altijd contact opnemen met femnet@groenlinks.nl voor vragen of opmerkingen.

Om leden van FemNet die niet naar de bijeenkomsten kunnen komen op de hoogte te houden, verstuurt FemNet regelmatig een nieuwsbrief aan al haar leden. Hierin staat de belangrijkste informatie over de vergadering en huidige activiteiten van FemNet, emancipatie nieuws vanuit de partij, en de agenda voor de komende periode. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via de link hiernaast, door lid te worden van FemNet.