FemNet nodigt je graag uit voor de inspiratiedag voor vrouwen in de politiek. Na het grote succes van 2013 willen wij graag doorgaan met het inspireren van vrouwen binnen GroenLinks.

Het thema van deze dag is ‘vrouwen en leiderschap’. Er komen verschillende sprekers en er worden workshops gegeven die met dit thema te maken hebben. Er zijn geen kosten voor de Inspiratiedag.
 
Het programma:

13.15 Inloop

13.30 - 14.30 Elisabeth van der Steenhoven, directeur WO=MEN. WO=MEN is een platform van Nederlandse actoren die zich bezighouden met internationale samenwerking; WO=MEN werkt met name vanuit Nederland aan genderrechtvaardigheid, waar veel van onze leden ook in ontwikkelingslanden werken. Elisabeth zal haar eigen ervaringen als leider delen en ook vertellen over voorbeelden van vrouwen in Arabische landen.

Linda Voortman is ook aanwezig om samen met Elisabeth en de zaal in discussie te gaan over leiderschap.

15.00 - 16.00 Workshops

  • Ontdek wat jij kunt bijdragen aan de wereld! door Marije Cornelissen. Workshop praktische politiek, waarin vrouwen een passie ontdekken, leren verwoorden en een eerste stap bedenken om daaraan bij te dragen.
  • Meer mens, minder mans door Ineke Verdoner. Hoe blijf je als vrouw in je kracht, in de masculiene setting van de politiek?

16.30 – 17.00 Afsluiting en borrel

Wil je erbij zijn? Aanmelden kan HIER. Doe het snel!

Je hoeft geen lid te zijn van GroenLinks, iedereen is welkom!